Nyttig!

haha !..




♥Alexandra

gratis ?

 

Vinn biobiljetter, presentkort , pengar för att shoppa på olika affärer som te.x nelly, kolla in och bli medlem och det är HELT gratis ;)

stämm

Jag har dödat min hals har spammat lips, det är skitkul, och jag är as pepp på att sjunga!
 

♥ Alexandra.  ALLA INLÄGG UTAN NAMN LÄNGST NER ÄR JAG SOM SKRIVIT!

music

jag har läxa på den här låten..

mmm..

Dagens..

SKOLA , komma försent typ 1 timme..skulle tanka moppen och när jag var klar skulle jag åka och moppen starta in så jag blev galen för jag hade über bråttom , men gissa vad som var fel? jo jag hade inte satt på bensinlocket igen..men inte nog med det så hittade jag inte ens locket så jag leta i ungefär en kvart och såg sedan att den låg under moppen..

SÅNGPEDAGOG (?) stavas , Jag ska börja på sång hos Sussane så jag var där idag och visade vad jag kunde och vad jag tidigare gjort och hon sa att jag var jätte diktig och hon hörde att jag hade en bra klang?


tv tittande

yeeay idag är de andra avenyn klockan 21.00 och eftersom att jag följt serien sen den startade så måste jag ju bara se tills den slutar ;) men om jag ska vara ärlig så har den faktist blivit sämre nu i dom två senaste säsongerna men de är väl så att den första är alltid bäst iaf till så blir de godiiiiiiis Me LIke! :D men innan de blir de idol.

uppdaterar antingen emellan eller efter andra avenyn ♥Denice



väntar på bussen

nu så flyger jag och alexandra vid datan och snart ska vi kila iväg till bussen som ska ta oss till skolan ;) YEeeeeeeeeeeeeeeeeah men ni får se en bild på dagens outfit när jag kommer hem.


♥Denice


..hemlig dag

Hejsan , idag vaknade jag 10 i åtta med väldigt galet hår, inte kul men jag han nääästan komma i tid till skolan typ 10 min sen bara. Men efter en tråkig skoldag gick jag och Denice på stan och åt på donken sen så gick vi till.....;) aah men haha , när vi kom hem till mig sen ringde vi Elena och var med Sebbe och Ferr" och vi ja vi gjorde något :D

Ska dra och äta nu kanske blir att sova hos Denice , HARE SNOPP !

hemligt

hej hej slutade halv fyra idag så då drog jag och alexandra ner på stan och käka donken sen stack vi iväg på hemligheter hehe ;) s´å nu så ska vi snart dra hem till henne. hör av mig ikväll pussen ♥Denice

tjo tröttisar

ja klockan är typ 07:10 och bussen går snart så de får bli ett snabbt inlägg de här men iaf så färgade jag ju håret igår och de stod på förpackningen mörkbrun men tror ni de blev brunt nej de blev svart! så nu är jag svarthårig tydligen. Ska träffa min min bara min sötnos nu på morgonen :) sen är de skola och massa tråkiga lektioner blää på de efter plugget vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än vi får se. På fredag börjar dansen JIPPI båda jag och alexandra dansar det är jätte kul man rör både på kroppen och man har skitkul när man är där så de är absolut något att rekomendera ;)
men nu ska jag dra till bussen ses efter skolan ♥ Denice


Nydushad...

Jaa, har precis dushat, det var jätte skönt kan jag säga men blev avbruten mitt i allt för någon annan skulle in i badrummet..Men ja har inte så mycket att säga skulle ha lagt upp bild på rumnmet idag men det blev inte klart så vill inte visa halvklart rum , lägger upp när det är klart heltenkelt :)


tv/fix



Sitter och kollar på the hills just nu som har varit på mtv hela veckan dygnet runt. Mycket problem har tjejorna. Men ska snart äta lasagne och sen sätta upp tavlorna och speglarna i rummet , kommer bli skit snyggt!
Kommer att lägga ut en bild som sagt när rummet är klart så ska ni få se.

 


Äntligen hemma

Idag har jag varit på ikea vi har köpt matta, lampa,tavolor,speglar,hyllor,ljus och småsaker :) Vart as nöjd, mycket lila och rosa :D Ska lägga in en före/efter bild sen så ska ni få se skillnaden , de är mycket snyggare nu, tycker jag. Åkte jätte tidigt imorse, halv nio var vi iväg så fick gå upp innan 8 på en söndag, jippie menmen de var värt det, men det vart lite surt när vi kom fram klockan halv tio och de öppnade inte förän klockan tio, så vi åt en frukost på ikea, haha en baconslinga kostar 1 kr. Jaja men i går så har jag vart hemma hos rasmus så har inte kunnat updataret mig , men hans syster var där och hälsa på det var trevligt, vi hade massa godis och blå choklad, mmm :P sen  fastna jag vid the sims 3 typ hela natten hhah, jag har sex barn och kan inte ha fler så ska kasta ut några ungar.

Kommer en bild om en stund ♥ ALexandra


söndag

nyss vaknat är ganska trött idag vet inte riktigt varför men de är ju söndag så då får man ju faktist vara lite trött och bara vara hemma :) men ska iaf åka till mormor en sväng och hälsa på känner att de behövs va ett tag sen nu. Men sen så ska jag nog färga mitt hår så jag slipper gå runt och skifta grönt i håret, sen blir de nog en dusch så ska jag lägga i en inpackning i håret så de får lite näring och mår lite bättre. men jag skriver mer när jag kommer hem om typ max en timme ha de bra så länge

många pussar♥ Denice


update utan bilder

kom nyss hem från stan. blev lite shopping men bara lite( en halsduk, tre nagellack och hårfärg, sen orkade jag inte kolla mer så dorg hem och nu sitter jag här vid datan och lyssnar på musik med tända ljus och lite sånt mys, de börjar verkligen bli jätte kallt nu de känns så fort man bara går ut en snabbis men mig gör de ju inget eftersom att jag älskar hösten, tycker den är jätte mysig de är liksom sådär lagom kallt ute och man kan tända ljus så massa mys på de. tycker också att lila är höstfärg så de kommer nog att bli mycket lila för mej men inte för mycket bara i små detaljer eftersom de inte är någon favorit färg direkt hehe. Som tur är så har ju jag min halsduk så jag inte fryser ;) sen ska de bli varmaste jackan ever och ett par snygga stövlar.
juste sorry för att jag inte uppdaterat några bilder på några dagar nu men de är nämnligen så att min data har varit helt konstig så jag har inte kunnat sitta där på ett tag och nu måste jag ta nya bilder så dom kommer nog snart :)

Bye Bitches♥Denice


angelica

är med angelica :) vi kollar på idol och snart ska vi tjocka oss med godis och så har vi hyrt tre filmer.. (på smällen, ps. i love you, och sen en till kommer inte ihåg vad den heter:P så de blir nog en kväll med massa film tittande och godis mys. sen imorn drar vi till henne en stund men innan de ska jag på stan och köpa halsduk ¨så jag inte fryser i vinter (a) men nu ska vi tillbaka till tvn och fortsätta kolla på idol.

♥Denice

Godmorgon

Står i badrummet och ska platta håret nu då, lyssnar på i got a feeling med BYp :)
Börjar jobba om en halvtimme, så måste nog fortsätta med det jag höll på med så hörs vi senare ciiaoo ♥ alexandra


Golkväll

Klockan elva på kvällen och jag ligger i min säng, mysigt mysig, snart ska älsklingen rínga mig så ska ja kvällsprata lite med honom. Den här kvällen har jag ...

  • Ätit Mat
  • Sjungit karaoke (lips)
  • Bloggat
  • Hängt upp tvätt
  • Träna mera på blogg designen

Och jag hoppas jag ska lära mig massor så det kanske blir en riktigt snygg blogg , vem vet ;)

Goodnight people ♥ Alexandra


tidigt i säng

De  här blir sista inlägget för idag för min del för nu blire film tittande så här på kvällen innan de är dags att sova :) de är alltid skönt att lägga sig i sängen efter en stressig dag och de är just vad de har vart idag på jobbet.  ska försöka skriva imorn innan jag åker till stan, ska också försöka lägga in en bil då.

god natt sötisar ♥ Denice


precis dushat

kom precis ut ur dushen så nu sitter jag här och myser med min råtta simon han är verkligen super charmig och han är bara min :D men just nu går han tangentbordet så de blir lite svårt att skriva :P men iaf imorn ska jag nog färga mitt hår för de börjar skifta grönt vilket inte är så snyggt! så jag ska färg ade mörkare. men nu så ska jag nog sätta mig framför tvn med en kopp te och kolla på idol. men hör av mig efter kramis så länge :*


Trött

sitter här kollar lite på andras bloggar faktist, är as trött vet inte varför men ikväll blir det i allafall tidigt i säng.
Sista dagen på coffe house imorn sen helg ME LIKE! och back to school efter de usch! men de är ju inte långt kvar till de är lov som tur är :) skriver om ett tag igen

puss så länge ♥ Denice


Hejhej

Nu sitter jag här vid datorn igen, idag har det varit jobb & slit på jobbet, vi var så dnktiga så vi fick sluta tidigare ;)  Efter jobbet ringde pappa mig så vi tog en liten fika på eftermiddagen, sen skulle jag egentligen vara med mickis men så blev det inte för att mamma vill ha alla hemma klockan sex för då är det middag , då kommer min syster som inte bor här hos mamma för tillfället på besök och ska äta med oss, så det blev lite tajt eftersom jag slutar klockan fyra. Men får vara med henne någon annan dag helt enkelt, just nu luktar det väldigt mycket mat, för jag sitter i köket och skriver på "baren" som ligger bredvid spisen. Det är wok på gång idag, och en hallonpaj! (som jag inte kommer att äta då rå :) )


nattsvart

Hej hej, har kommit hem från elena badat i bubbelbadkaret och bara legat och latat i sängen.
Imorgon / idag är det torsdag , jaå ja är as trött så orkar inte skriva alls :P

pusss alexandra


Lång Elena väntan!

Sitter hemma hos Elena nu , vi har ätit gammla kläder , det var faktiskt jätte gott. Hon skulle hämta mig tjugo i fem på bt för jag slutade jobba klockan fyra , så jag satt mig ner på bt och väntade lite på henne, och väntade lite till och lite till och liiiite till ! Det slutade med att hon kom kvart över FEM ha-ha! Jag va såhär (---) så nära på att åka hem men när jag gav henne sin sista chans dåååå kommer hon med en jätte fiiiiin hjälm! Såklart var min mobil död också så allt var ju superdupermegabaotabra :D Men Men i let i be this time i  löööve her anywaaj :*:*:*      SNYGGELENA ;)









♥  ALexandra

Godmorgon

Bussen går om 4 minuter ! så vi måste skynda oss nuuu , men denice sitter ju och platttar håret haha (;

Coffe House By George



Lite bilder från cafeét där vi praoar. igår gick brandalarmet så alla i hela gallerian fick gå ut.. inte så kul eftersom att de redan är jättekallt ute så frös vi. imorse när vi kom  så blev de fralla och en varsin snickerslatte till frukost mums :) och de bästa med att jobba där är ju att vi får gå och ta vad vi vill ha ;) men vi ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer under våra dagar på jobbet den här veckan ^^
♥Denice & Alexandra


Igår

Här är iaf bilder från cykelturen igår med Elena^^
♥Denice


Aoou (seriöst)

Hej :D  Jag sitter här med Angelica och Denice och vi ska åka till paris nu , vi fick fett med lax från kim (vår porrgud) japp ;) men nu ska vi packa väskorna och åka iväg på våran lilla tripp , vi är nog borta ett tag men tar ju såklart med datan så vi kan  blogga ! HA DET BRA! 


(fler inlägg kommer under kvällen) haha


Hejhopp :)

Nu är klockan lite sent på kvällen men vadå, man kan vell blogga när som hellst ;) Idag vaknade jag upp hos min älskling, fick lite sovmorgon eftersom vi börjar 9 den här veckan. Hade sällskap med älskling påväg till jobbet och mötter upp denice vid bt. Vi kom några minuter försent första dagen , skit bra men de gjorde inget ändå. Jag och Denice praoar alltså på coffe house by gorge den här veckan om ni inte visste det :) Så idag var första dagen och det var kul, ganska lugnt men det skulle bli värre imorgon sa de, eftersom cheferna kommer då och då får vi inte göra lika mycket saker, lite tråkigt men vi får vell se hur det blir, just den första dagen på jobbet så blir de ju brandalarm så alla fick ställa sig utanför och där stod vi jag och denice med våra bebiströjor haha. Vi har tagit lite bilder men jag hittar såklart inte sladden så bilderna kommer imorgon så ska ni få se bl.a våra snygga arbetskläder! Efter jobbet idag då så gick jag hem till min älskling igen och myste lite, efter de så åkte jag hem till pappan och sen vidare till mamma och när man kommer hem springer min bror på mig i hallen och vi har köpt ett nytt badkar, ett bubbelbadkar to.m som har en lampa som kan ändra färg !! haha och vi har köpt xbox 360 och jag har spenderat kvällen på att sjunga karaoke för vi har spelet lips, och det är jätte skoj!

Ha en bra natt, sov gott! Alexandra ♥



hellu :)

Drog till Elena vid typ halv sju så vi drog ut och cyklade :P lite bilder togs ju iaf så lägger in dom lite senare har inte data sladden med mej satt. men idag va de ju prao som ni redan vet, de va jätte kul iaf vi fick faktist göra lite saker och alla va jätte snälla vi fick ta hur mycket dricka vi ville :) men dom sa att dom dagarna cheferna är där så kommer vi typ få puttsa bordsben och diska..blää på de säger vi bara! kommer bilder imorn vi ska försöka börja videoblogga lite också hade vi tänkt så vi får väl se hur de blir med den saken ;) men nu ska jag gå och va lite social

ha de bra pussen ♥Denice


Natti Natti

nu äre faktist dags för mej att sova klockan är liksom 23:16 och jag måste verkligen få min skönhetssömn vill ju inte vakna upp med påsar under ögonen första dagen på praoen. Men de är ju inte direkt ovanligt att Denice inte kommer i säng tidigt ^^ men vi hörs imorn sov sött (:

puss Denice


hej bloggen!

Fick bli en gammal bild på mig den här gången. Btw vi vet att designen här på bloggen inte är den bästa men de ska fixas ganska snart, både jag och alexandra är nya på de här med blogg just för tillfället så som ni kanske har märkt går de lite segt fram men vi ska nog komma igång ^^ iaf så imorn börjar prao veckan så slipper skolan vi ska praoa på coffe house lite nervöst faktist eftersom de brukar vara så himla mycket folk där :P  sen så ska jag fixa lite nytt inför hösten den här veckan hade jag tänkt bland annat lite nya höstkläder , snygga stövlar, jacka osv 

Denice


Dammig kväll

Har precis kommit hem från jobbet och mina händer lúktar damm, blä. Men iallfall så ska jag snart äta och efter det ska jag till min älskling!

Idag skaffade jag mig ett par nya stövlar också!  

alexandra ♥

A lots of cats

Hejhej igen, idag har jag varit på kattutställning, jag har aldrg sett så många katter i hela mitt liv, det var lite kul att kolla hur alla håll på med sina katter de borsta dom oavbrutet och tog hand om de, katterna hade jätte fin inredning i sina små burar , mycket rosa och lila och massa kuddar och leopard mönstrade täcken och ja massvivs 

♥ alexandra


hej sötisar

just nu ligger jag i min stora mysiga säng och pratar med en tjej kompis elena (eelleennaaa.blogg.se) båda är lika uttråkade och rastlösa så de passade ju bra att få prata av sig lite =) är typ jätte hungrig så jag sa till mammsen att börja med maten nu så jag slipper vara hungrig, så ska väl äta snart sen ska jag nog åka och hälsa på mormor och morfar en sväng ^^ så får vi väl se om de är någon som känner för att träffas lite senare. Men hör av mej om typ en timme igen ni får klara er utan mej så länge ;) hehe

puss Denice


hej hopp

 kom typ nyss hem från snyggingen lika mysigt som alltid<3 men nu ska jag hoppa in i dushen och börja fixa mej lite så får vi se vad jag hittar på idag :)  ha de bra så länge, puss Denicekom typ nyss hem från snyggingen lika mysigt som alltid<3 men ska nog ta och hoppa in i dushen nu sen börja fixa mej så får vi se vad jag hittar på idag:)
ha de bra, puss Denice


Godmorgon

Godmorgon !

har sovit jätte skönt men vakna med världens varmaste rum så jag blev tvungen att gå upp tidigare än jag tänk. Idag ska inte göra så mycket , jag ska först ner på stan och fixa ett par saker, måste ha en till svart tröja ju! Och efter det ska jag dra iväg och jobba. Men ikväll kommer min älskling hem så då ska jag träffa honom :)
Jag är jätte sugen på något att äta ska nog äta lite frukost nu ( de kan ja faktiskt göra när klockan är nästan tolv) :D


♥ alexandra

godisdag

idag vaknade jag upp hos denice vi vaknade halv ett , vi tycker om att sova! Efter vi vaknat så sega vi oss hela morgonen och sen gick vi till macken och köpte massa godis , och självklart cola. Efter ett tag börja vi kolla på en film som heter "snakes on the plane" eller något , ´jag han inte se så mycket innan pappa ringde och sa att vi skulle ut och äta,så ja tog min moppe och lämnade denice och åkte hem i 35 km/h.... iallafall när jag kom hem satt vi oss i bilen o åkte ner till stan och ¨åt på någon indisk resturang! Mmm det var gott men såklart så var ju mamma och hela "gänget" där så de vart lite konstig. Aja nu tänkte ja gå och lägga mig i sängen och vänta på ett telefonsamtal :) have a good night!


En bild på mig från förra året ungefär


Mitt i natteN

Klockan är snart två på natten och vi sitter och ska snart kolla på en film :) vi har ostbågar och dricker cola!
Idag har vi vart på stan och de blev lite shopping bla de rosa tröjorna vi har på bilden på det tidigare inlägget, och så har vi köpt en varsin svart snygg tröja till praoen för att vi var tvungna att ha svarta kläder, såklart den gladaste färgen. Men vi hade inga så de fixa vi idag.

Men nu ska vi kolla på film, ha det bra!
PUSS DENICE*ALEXANDRA


Denice&Alexandra



The Bitches of Heaven yee!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0